söndag 23 februari 2014

Födelsedagsfika

Idag ska jag och Melina hem till Lindas Mamma och fika, då både Linda och hennes mamma fyller år idag.
Ska bli trevligt att komma iväg lite och träffa lite folk och framförallt att äta smörgåstårta och vanlig tårta fast hoppar nog vanlig tårta då jag inte är så förtjust i det men man vet aldrig, hehe!

Min underbara dotter börjar bli så stor och det är så kul att se alla framsteg hon gör t.ex. börjar "leka" med sina leksaker och "pratar" ännu mer nu och sen följer hon med blicken jättebra nu.
Hon är så go när hon väcker mig på morgonen, hon pratar och skrattar en massa och sen när jag tittar på henne då tok ler hon, haha gullungen min :)






torsdag 20 februari 2014

Tröttmössa!!

Idag är jag väldigt seg och trött då Melina prompt skulle vara vaken från kl 4 men hon sov ju från 8 så inte så konstigt kanske ?! Men jag somna runt kl 2 så att gå upp 4 var kanske inte något jag räkna med.
Försöker nu få Melina att somna så jag kan städa lite här hemma, hon är trött, men hon vägrar somna, mammas lilla sötnos!!

Om 1 vecka kommer min fina syster hit, ska bli så roligt. När hon var här sist var Melina typ 10 dagar så det har ju hänt en del sen sist hon var här :) Ska ju köpa en bröstpump idag, så tänkte fråga syster om hon vill vara barnvakt i någon timme så jag och Jocke kan gå på bio, vet dock inte om jag är redo att vara ifrån Melina så länge ?!!

yeeees hon somna så nu ska jag lägga henne i sin säng !!!


Melina ca 10 dagar :)

Melina nu :)

onsdag 19 februari 2014

Stolt

BVC besöket gick bra och som vanligt hade Melina ökat 200 g i veckan och eftersom de var 2 veckor sen jag var där sist så hade hon gått upp 400 g, så nu väger hon 5100 g :) 
Sen gick vi till Therese och Nadja, men Melina var så himla övertrött då jag behövt vecka henne varje gång hon somnat, så hon var jätte grinig ville inte alls vara med. Men det var trevligt ändå !
Sen när vi skulle hem missade vi bussen och jag höll på och pinka på mig så då gick vi hem och det är en bra bit vill jag lova och jag har aldrig gått hem från Therese så var lite rädd att jag inte skulle hitta, men det gjorde jag som tur var. 

Nu sitter jag här och ska se några avsnitt av "keeping up with the Kardashians" och äta en ägg macka, mums! Melina somna vid 20 så vi får se hur natten blir, hon brukar inte somna såhär "tidigt" ju, men men det blir som det blir !!!


BVC och playdate

Idag ska jag och Melina till BVC för något mamma samtal och för vägning och mätning, och efter det ska vi hem till Therese och lilla Nadja för lite baby-lek och kaffe. Så himla kul att umgås med någon som har barn i samma ålder.
Annars då ?! Jo Melina utvecklas hela tiden och det är verkligen underbart att se min fina lilla tjej växa och mer och  mer bli en personlighet :)


Det är sinnessjukt hur man kan älska någon så mycket, går inte att beskriva med ord ens.

måndag 3 februari 2014

Måndag

Idag har jag Melina städat och grejat lite, sen var vi ute och gått en promenix. 
Det är så kul att hon är mer vaken och skrattar och "pratar" hon är för underbar min lilla tjej 

Nu håller jag på och tvättar, ska snart börja med maten, tror jag ska göra någon wok med fläskfile eller nå liknade iaf. 
Nu har jag och älsklingen sett klart Game of thrones och jag kan nog säga att det är en av de bästa serierna jag sett, längtar till april när 4:e säsongen börjar. 

Melina ligger och villar med snutte-kaninen medans mamma fixar och har sig :)

Mys lördag !!

Det här inlägget skull publicerats i Lördags men något blev tydligen fel så de kommer nu istället.

Idag har jag inte gjort mycket förutom att mysa med min fina dotter, som jag för övrigt tror är inne i en utvecklings fas då hon är extremt gnällig och vill ha mycket närhet samt att hon har svårt att ta bröstet eller hon vägrar, som tur är så är det inte hela tiden. 

Men nu har hon sovit flera timmar så vi får se hur se hur det blir i natt?! 
Just nu sitter jag och tittar på "orange is the new black" och har precis tagit ut knäckebrödet som jag tänkte ha som snacks medans jag bara myser och tittar på serien, så detta har varit en trevlig Lördag . 

Mammas sovande sötnos 💕

Orange is the new black, väldigt bra serie

lördag 1 februari 2014

God morgon !

Här sitter jag och försöker mata Melina till sömns, det går väl sådär. Jag är jätte trött då jag och Jocke försöker ställa om dygnet, så har sovit 2 h så är väldigt slut.
Känns nästan onödig att somna nu, måste nog försöka hålla mig vaken. 


7 veckor


Idag bli min lilla sessa 7 veckor, snart är hon 2 månader lixom!! Helt sjukt vad fort det går och helt sjukt vad mycket hon utvecklas på bara 7 veckor, nu börjar min lilla tjej mer och mer få en personlighet, vilket är så himla underbart att se.
Och herrgud vad mycket kärlek man känner för de små liven, det är en sådan obeskrivlig kärlek alltså. 
På måndag börjar Jocke arbeta igen, tråkigt men ändå skönt för då kommer vi nog komma in i rutiner och så. 
Ska försöka gå till gymmet som finns här i området när Jocke jobbar, det är väl inget hej dunder gym men de duger. 
Måste verkligen röra på mig mer för känner mig så slö och lat jämt så det ska jag ändra på från och med på måndag.

 

             7 veckors tjejen ❤️